open-navfaktor-logo
search
Nova oprema
Džeko na zanimljiv način prokomentarisao izgled treće garniture Rominih dresova
Poznati 433 na svom Instagramu profilu podijelio je fotografiju treće garniture dresova na koji ni Edin Džeko nije ostao imun
19.09.2019. u 16:49
get url
text

Fudbalere Rome večeras očekuje utakmica prvog kola Evropske lige. Vučica će od 21 sat na Olimpicu ugostiti turskog viceprvaka Bašakšehir, a svjedočit ćemo duelu dvojice kolega iz napada našeg nacionalnog timova, Edina Džeke i Edina Višće.

Rimski klub i ove sezone nosi opremu Nike, a poznati američki sportski brend od ove sezone na pojedine dresove timova kojima je tehnički sponzor odlučio je uz prepoznatljivi logo vratiti i svoj naziv. Upravo takav logo Nike je odlučio staviti na treću garnituru dresova Rome koji je u nekom retro stilu, a kojim dominira tamnoplava boja uz detalje u žutoj i bordo boji na rukavima i kragni.

Poznati porfil na društvenim mrežama 433, koji prati fudbalska dešavanja širom planete, na svom Instagramu profilu podijelio je fotografiju treće garniture dresova na koji ni Edin Džeko nije ostao imun. Ako je suditi prema komentaru koji je Dijamant ostavio ispod fotografija novog dresa, čini se da oduševljen izgledom i dizajnom ovog komada nove Romine opreme.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@officialasroma's third kit: or ️

A post shared by 433 (@433) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.