MISLIMA U ZENICI

Eldar Ćivić poslao poruku mladim reprezentativcima BiH

Objavljeno: 06.09.2018. u 18:36

Zmajići protiv Švicarske i Rumunije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a imaju realne šanse za plasman među evropsku elitu

Ćivić (lijevo) iz mlade prekomandovan u A reprezentaciju BiH

Eldar Ćivić, doskorašnji kapiten mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, koji zbog kartona propušta meč protiv Švicarske i prekomandovan je u naš A tim, poslao je poruku podršku mladim reprezentativcima.

Zmajići će protiv Švicarske i Rumunije nastavlja kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, a imaju realne šanse za plasman među evropsku elitu.

- Vjerujem u vas i siguran sam da će rad sa selektorom Vinkom Marinovićem i svim ljudima koji svakodnevno brinu da ništa ne fali dati rezultat. Od sveg srca želim da igrate dobro kao do sada, nastavite da se družite i budete podrška jedni drugima. Ponosan sam na sve ono što smo zajedno postigli, a znam da možemo još i više i dalje. Bez obzira što nisam s vama, jedan sam od vas i samo hrabro, naprijed do Evropskog prvenstva! Vaš Ćiva - prenio je N/FSBiH poruku kapitena Zmajića.

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije