open-navfaktor-logo
search
Ispraćaj u "penziju"
Emotivna poruka Salihamidžića izmamila i Pjanićev komentar
Mnogo toga Braco duguje "šefu" Uliju, pa emotivna poruka na društvenim mrežama, kojom je Hoenessa ispratio u "penziju" i nije neočekivana  
17.11.2019. u 11:17
get url
text
get url
text

Uli Hoeness nedavno se u emotivnom govoru oprostio od predsjedničke funkcije minhenskog Bayerna, kluba u kojem u kojem se godinama nalazio na rukovodećim funkcijama. Iako je odlučio da se više neće kandidovati za presjedničku funkciju, Honess će ostati član Izvršnog odbora kluba sa Allianz Arene.

Upravo je Hoeness bio jedan od glavnih zagovarača da se Hasan Salihamidžić u ljeto 2017. godine imenuje na mjesto sportskog direktora, a nedavno je isti čovjek bivšeg fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine predložio za člana Izvršnog odbora njemačkog velikana.

Mnogo toga Braco duguje "šefu" Uliju, pa emotivna poruka na društvenim mrežama, kojom je Hoenessa ispratio u "penziju" i nije neočekivana.

- Uli, ti si obilježio na slogan MiaSanMia, a FC Bayern Munchen si učinio jednim od najveći evropskih klubova. Uvijek mi je bila velika radost raditi s tobom. Sretni smo što ćeš ostati važan član Izvršnog odbora - napisao je Salihamidžić na društvenim mrežama, a zanimljivo da je Miralem Pjanić ovu objavu prokomentarisao s ikonicom koja označava plauz.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.