Ispraćaj u "penziju"

Emotivna poruka Salihamidžića izmamila i Pjanićev komentar

Objavljeno: 17.11.2019. u 11:17

Mnogo toga Braco duguje "šefu" Uliju, pa emotivna poruka na društvenim mrežama, kojom je Hoenessa ispratio u "penziju" i nije neočekivana  

Uli Hoeness nedavno se u emotivnom govoru oprostio od predsjedničke funkcije minhenskog Bayerna, kluba u kojem u kojem se godinama nalazio na rukovodećim funkcijama. Iako je odlučio da se više neće kandidovati za presjedničku funkciju, Honess će ostati član Izvršnog odbora kluba sa Allianz Arene.

Upravo je Hoeness bio jedan od glavnih zagovarača da se Hasan Salihamidžić u ljeto 2017. godine imenuje na mjesto sportskog direktora, a nedavno je isti čovjek bivšeg fudbalskog reprezentativca Bosne i Hercegovine predložio za člana Izvršnog odbora njemačkog velikana.

Mnogo toga Braco duguje "šefu" Uliju, pa emotivna poruka na društvenim mrežama, kojom je Hoenessa ispratio u "penziju" i nije neočekivana.

- Uli, ti si obilježio na slogan MiaSanMia, a FC Bayern Munchen si učinio jednim od najveći evropskih klubova. Uvijek mi je bila velika radost raditi s tobom. Sretni smo što ćeš ostati važan član Izvršnog odbora - napisao je Salihamidžić na društvenim mrežama, a zanimljivo da je Miralem Pjanić ovu objavu prokomentarisao s ikonicom koja označava plauz.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije