Ozbiljan problem

FIFA pokrenula postupak protiv HNS-a

Objavljeno: 20.09.2018. u 08:52

Nekolicina hrvatskih reprezentativaca nije dobila po 40 ulaznica za utakmice, a na to su imali pravo

Davor Šuker i Kolinda Grabar - Kitarović

FOTO: EPA

FIFA istražuje moguću preprodaju ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva, kojima su navodno trgovali dužnosnici HNS-a, potvrđeno je iz krovne svjetske fudbalske organizacije za Telegram.

- Zasad nemamo daljnjih komentara. Ilegalnu prodaju i distribuciju karata FIFA smatra ozbiljnim problemom, a sigurnosne implikacije neautoriziranih transfera ili preprodaje ulaznica maksimalno su ozbiljne. Stoga smo pokretali konkretne pravne akcije protiv takvih radnji - rekli su iz FIFA-e.

Mediji su ranije objavili kako je HNS pod istragom od strane DORH-a jer je primio anonimnu prijavu u kojoj se navodi kako nekolicina hrvatskih reprezentativaca nije dobila po 40 ulaznica za utakmice, a na to su imali pravo. Također, prijavitelj tvrdi kako je šef HNS-a Davor Šuker lično uzeo sve ulaznice i nije ih predao igračima, nego ih je pustio u prodaju, prenosi HRT. 

Izvor:   Fena

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije