open-navfaktor-logo
search
Trener Rome
Fonseca govorio o Džeki: Situacija nije idealna, ali...
Fonseca na sutrašnjem susretu neće sjediti na klupi Rome zbog isključenja protiv Cagliarija
19.10.2019. u 11:32
get url
text

Fudbalere Rome u sutrašnjem susretu 8. kola Serie A očekuje gostovanje kod Sampdorije, posljednjeplasiranog tima italijanskog šampionata.

Trener rimske Vučice danas je na zvaničnoj press konferenciji govorio o sutrašnjem susretu, a nezaobilazna tema bio je kapiten fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko.

- Perotti je trenirao kao i obično ove sedmice i bit će dio tima, a isto važi i za Florenzija. Džeko je takođe trenirao sa zaštitnom maskom. Situacija nije idealna, no vidjet ćemo nakon današnjeg treninga kako će se sve razvijati - rekao je Fonseca, koji je naglasio kako najbolji igrači njegovog tima nemaju dovoljno vremena za odmor.

Fonseca na sutrašnjem susretu neće sjediti na klupi Rome zbog isključenja protiv Cagliarija.

- Ne brinem se zbog toga što neću biti na klupi. Unaprijed smo se pripremili za ovu utakmicu tokom ove sedmice. Razgovarat ću s timom u hotelu, a onda će Nuno Campos biti pored aut linije. On je neko kome u potpunosti vjerujem - naglasio je portugalski stručnjak.

Poslije sedam odigranih kola u Serie A, Roma se nalati na petom mjestu s 13 osvojenih bodova, dok Sampodria na začelju ima deset manje.

Hoće li Fonseca povesti Džeku put Đenove bit će poznato tokom dana, vjerovatno ubrzo nakon što se okonča Romin trening.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.