open-navfaktor-logo
search
Likovanje partnera
"Gargamel" Arnaut retvita kad Benjaminu nazivaju "Skaka u suknji"
Nije iznenađenje da su odnosi unutar stranka Trojke, odnosno Naše stranke, Naroda i pravde i Socijaldemokratske partije, poljuljani. Iako iz ovih stranaka znaju često naglasiti kako su odnosi idilični isplivao je još jedan dokaz da uživaju i u kritikama upućenim svojim koalicionim partnerima.
08.07.2022. u 19:17
get url
text

VEZANI TEKST - Benjamina Karić i Jasmin Ademović povodom Kurban-bajrama čestitali ramazan

Naime, uoči Kurban-bajrama koji muslimani obilježavaju sutra, 9. jula, iz kabineta gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić i predsjedavajućeg Gradskog vijeća Grada Sarajeva Jasmina Ademovića stigla je ramazanska čestitka.

Tako su se od jutros brojni korisnici društvenih mreža osudili ovaj potez gradnočalenice. Tako je jedan korisnik napisao:

- Skaka u suknji ne odustaje od namjere da sustigne svog slavnog prethodnika. 

Ovu objavu retvitovao je državni zastupnik Naše stranke Damir Arnaut.

Ubrzo je uz svoju stranačku koleginicu Karić stao predsjednik Turističke zajednice Kantona Sarajevo, Kenan Magoda, koji je ocijenio ovaj potez Arnauta žalosnim.

- Više od dvije decenije političke elite su svoj najveći napor ulagale da od Sarajeva naprave "selo s trolejbusom". Žele od Sarajeva da naprave kasabu! Žalosno je u šta se pretvara politička kampanja, ovaj politički mulj u Kantonu Sarajevo ćemo uskoro očistiti - naveo je Magoda i dodao:

- Žalosno je da neki "Gargameli" bacaju re tweet, re post na režimske medije, koji na klasični spin način pokušavaj grešku koja je nastala isključivo tehničkom greškom printanog medija prepišu gradonačelnici Benjamina Karić rođ. Londrc. Žao mi je što pojedini partneri likuju na ovakvu glupost, ali to je već do njih…polako uskoro ćemo vidjeti gdje su oni, a gdje mi.

 

Više od dvije decenije političke elite su svoj najveći napor ulagale da od Sarajeva naprave „selo s trolejbusom“....

Posted by Kenan Magoda on Friday, July 8, 2022
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.