Gigi Hadid započinje karijeru modnog fotografa

Objavljeno: 19.03.17 u 14:52

Ona je jedan od najpoznatijih svjetskih modela današnjice i uprkos tome uspjela je preuzeti još jednu karijeru - modnog fotografa!

Victoria’s Secret model stajat će iza objektiva kao fotograf za posljednje ljetno izdanje “V Magazinea”. Modni časopis objavio je na svom Instagram profilu zanimljiv video Gigi kako drži fotoaparat!?

- Da, to se stvarno događa, Gigi Hadid, tajni projekt je u procesu i bit će objavljen za ljetno izdanje u “W Magazineu” prvog maja.

Ne znamo još detalje o modnom editorijalu, ali je portal Page Six objavio kako će snimanje biti „intimni osvrt u njen privatni svijet“, uz njezinu sestru i druge super modele, kao što su Bella Hadid, Oliver Rousteing, Tommy Hilfiger i Karl Lagerfeld.

Možda se ugledala na svoju najbolju prijateljicu, Kendal Jenner, koja je već neko vrijeme proaktivna u pokazivanju svojih fotografskih sposobnosti na svom Instagram profilu. Ili možda kao Brooklyn Beckham, koji je snimao za Burberry posljednju reklamnu kampanju sa samo 18 godina.

Hadid je prošle sedmice podijelila svoje fotografije sa dečkom Zayneom Malikom za kampanju Versus Versace 2017, ali sada je sa sigurnošću potvrdila da svoju karijeru u fotografiji podiže na viši nivo.