open-navfaktor-logo
search
Reprezentativac BiH
Gojak progovorio o laktu na licu Rodrija: Uh, baš je to gadno izgledalo
Imam ugovor s Dinamom i baš sam miran. Moj otac brine o svemu tome. Uživam ovdje i lijepo mi je, kazao je Gojak
29.12.2019. u 08:58
get url
text

Grupna faza Lige prvaka počela je idealno za zagrebački Dinamo, no nažalost tako nije završila. Nakon što su Modri na startu takmičenja deklasirali Atalantu, uslijedili su nešto slabiji rezultati, a remi s Shakhtarom na Maksimiru na kraju ih je koštao eliminacije iz Evrope.

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak odigrao je svega 170 minuta u najelitnijem takmičenju, iako je njegov pogodak protiv Rosenborga potvrdio Dinamoovo mjesto među najboljim evropskim timovima.

- Baš mi ostaje žal za onom utakmicom protiv Šahtara jer, eto... Dogodilo se to što se dogodilo. Sve bi bilo drugačije da smo u toj utakmici pobijedili - rekao je Gojak u razgovoru za 24sata.hr.

Gojak je prokomentarisao i lakat koji je završio na licu Rodrija u meču zadnjeg kola Lige prvaka protiv Manchester Cityja.

- Vjerujte, na terenu nisam bio svjestan toga. Kad sam došao kući i pogledao snimku... Uh, baš je to gadno izgledalo, ali namjere nije bilo. Jesam li se bojao VAR provjere? Ma nisam, kažem, imao sam drugačiji dojam s travnjaka. Hvala Bogu, nisam dobio crveni. Bilo bi to pogubno pri rezultatu 1:1 - priča nam Dinamov veznjak.

Gojak je jedan od onih igrača koje medijski napisi često sele s jedne destinacije na drugu, ali njega to ni najmanje ne opterećuje.

- Imam ugovor s Dinamom i baš sam miran. Moj otac brine o svemu tome. Uživam ovdje i lijepo mi je - kazao je Gojak.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.