Stari Grad

Hadžibajrić: Centrotrans će do daljnjeg nastaviti sa prijevozom putnika

Objavljeno: 08.11.2018. u 11:18 Autor: R. D.

Vlada Kantona Sarajevo najvjerovatnije iduće sedmice raspisat će javni poziv za izbor novog prijevoznika u općini Stari Grad

Sa današnje vanredne sjednice OV Stari Grad FOTO: FAKTOR

Općinsko vijeće Stari Grad na današnjoj vanrednoj sjednici jednoglasno je podržalo zaključak da se problem prijevoza stanovnika Starog Grada okonča odlukom da Centrotrans nastavi prijevoz dok se ne donese privremena ili konačna odluka.

Prema riječima načelnika Općine Stari Grad Ibrahima Hadžibajrića, Centrotrans nastavlja sa prijevozom u Starom Gradu na devet linija.

Kako je rekao Hadžibajrić, koji se jučer sastao sa premijerom KS Ademom Zoljom i ministrom saobraćaja Mujom Fišom, Vlada Kantona Sarajevo najvjerovatnije iduće sedmice raspisat će javni poziv za izbor novog prijevoznika u Općini Stari Grad.

Izabrat će najboljeg ponuđača, a najvjerovatnije će to biti Centrotrans jer su građani zadovoljni njihovim uslugama, kazao je načelnik Hadžibajrić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije