Linija

"Hajdemo u planine": U subotu Centrotrans vozi na Bjelašnicu

Objavljeno: 27.12.2018. u 17:23

Linija će saobraćati na relaciji Vijećnica – Bjelašnica i primat će putnike na usputnim stajalištima

FOTO: Centrotrans

Centrotrans će u subotu, 29. decembra, saobraćati na liniji Vijećnica – Bjelašnica sa većim brojem polazaka i povrataka, a sve zbog održavanja manifestacije “Hajdemo u planine” i koncerta Bijelog dugmeta.

Autobusi kompanije Centrotrans Eurolines vozit će ka olimpijskoj ljepotici Bjelašnici prema sljedećem redu vožnje:

- Polasci ispred Vijećnice u 09:00, 11:00 i 13:00 sati.
- Povratci sa Bjelašnice u 10:00, 12:00, 14:00, 16:00 i 18:00 sati.

Linija će saobraćati na relaciji Vijećnica – Bjelašnica i primat će putnike na usputnim stajalištima, a to su: Katedrala, Park, Marin Dvor, Pofalići, Socijalno, Dolac Malta, Čengić Vila, Otoka, Alipašino Polje, Nedžarići, Dobrinja, Veliko Polje, Bjelašnica.

Cijena karte za odrasle u jednom smjeru iznosi 5KM, dok je povratna karta 7KM. Cijena autobuske karte za djecu do 12 godina je 3KM, a povratna 5KM.

- Napominjemo da će linija saobraćati sve polaske sa po jednim autobusom i da je povećan broj polazaka samo za subotu, 29.12.2018. godine, zbog održavanja pomenute manifestacije - navodi se u saopćenju Centrotransa.

Izvor:   Marketing

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije