open-navfaktor-logo
search
Napadač Sarajeva
Haris Handžić: Potrošili smo se maksimalno, ostaje žal što nismo pobijedili
Strijelac gola za Bordo tim u prvi tim "uskočio" je samo nekoliko minuta prije utakmice
08.08.2019. u 22:25
get url
text

Fudbaleri Sarajeva nisu imali sreće. Večeras su na Bilinom polju poraženi od BATE Borisova (1:2), a po onom što su prikazali na terenu, definitivno poraz nisu zaslužili.

Strijelac gola za Bordo tim bio je Haris Handžić, koji je u prvi tim "uskočio" samo nekoliko minuta prije utakmice. Od prve minute zaigrao je umjesto Mersudina Ahmetovića, koji je bio najavljen u timu, ali se povrijedio na zagrijavanju.

Handžić je za Moja TV objasnio kako se osjećao u trenutku kada je saznao da će zaigrati, komentarisao je utakmicu, a govorio je i u šansama Sarajeva u revanšu.

– Bilo je teško. Nisam se bi pripremio da ću početi. Družio sam se sa saigračima i onda su ušli i kao grom iz vedrog neba kazali da ulazim i da imam 10 minuta da se zagrijem. Trebalo je 15 minuta utakmice da me probije - kazao je napadač Sarajeva, dodavši: 

- Sigurno je da će nam u revanšu značit gol koji sam postigao. Imali smo svoje šanse, nismo iskoristili i žao mi je zbog navijača što nismo ostvarili povoljan rezultat. Šta je tu je. Idemo dalje. Potrošli smo se maksimalno, nema se šta zamjeriti ekipi. Dao sam gol, ali ostaje žal što nismo pobijedili. Iza mene je bio težak period zbog povrede koju sam zaliječio. Nadam se da sam dao maksimum i da sam ispunio očekivanja.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.