open-navfaktor-logo
search
Našao jeftiniju opciju
Hasan Salihamidžić stopirao transfer Dominika Livakovića u Bayern?
Dominik Livaković, golman zagrebačkog Dinama, koji sjajno brani za Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu u Kataru ove zime neće obući dres Bayerna.
12.12.2022. u 20:31
get url
text

Posao je, kako pišu njemački, a prenose hrvatski mediji, pokvario Hasan Salihamidžić, sportski direktor Bavaraca, koji je pronašao jeftinijeg čuvara mreže i tako stopirao dolazak hrvatskog čuvara mreže.

Bayern mora hitno reagovao kako bi pronašao zamjenu za Manuela Neuera koji je slomio nogu na skijanju i za njega je sezona završena. Bayern stoga u panici traži prvog golmana i najizgledniji kandidat je Nijemac Alexander Nubel (26).

Nubel je već drugu sezonu na posudbi u Monacu, a u njemačkim medijima pisalo se kako bi Livaković mogao biti jedna od opcija za zamjenu Neuera.

Ipak, njemački Kicker navodi kako je Salihamidžić "iskopao" još jedno ime. I to je jeftinija opcija od Livakovića. Naime, Bayern se navodno raspituje za Keylora Navasa, kostarikanskog golmana koji trenutno brani za PSG. Navas ima 35 godina i ima još godinu i po ugovora s francuskim klubom.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.