open-navfaktor-logo
search
Belgijski fudbaler
Hazard klubu prenio svoju odluku, odlazi li sa Stamford Bridgea?
Već neko vrijeme mediji pišu kako je izvjesno da će belgijski reprezentativac na kraju ove sezone preći u redove Real Madrida
13.05.2019. u 08:25
get url
text

Chelsea će sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka. Plavcima je i remi s Leicesterom u posljednjem kolu bio dovoljan da premierligašku sezonu završe na trećem mjestu iza Manchester Cityja i Liverpoola.

Ipak, sve navijače Plavaca najviše interesuje sudbina Edena Hazarda. Sjajni Belgijanac je sezonu u Premier ligi završio sa 16 golova i 15 asistencija, no njegova budućnost na Stamford Bridgeu prilično je neizvjesna.

Već neko vrijeme mediji pišu kako je izvjesno da će belgijski reprezentativac na kraju ove sezone preći u redove Real Madrida, a Hazard je nakon jučerašnje utakmice priznao da je donio odluku o nastavku karijere.

- Još čekam na razvoj situacije, ali sam klubu još prije nekoliko sedmica saopćio svoju odluku. Već sam odlučio, ali nije samo do mene. Pred nama je jedno finale, pa ćemo nakon toga vidjeti. I ja čekam da se sve razriješi, baš kao što to čekaju navijači - rekao je Hazard, koji je ove sezone ponio nagradu za najboljeg playmakera Premier lige.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.