Riječ je o djetetu koje nema ni godinu dana, a osumnjičenom je određen pritvor.

Nasilnik je priveden i određen mu je pritvor do 30 dana.

Prema nezvaničnim informacijama, dijete je zadobilo teške povrede i polomljene su mu obje ruke i noge. Pretpostavlja se da ovo nije prvi put da je beba žrtva nasilja.

- Sumnja se da je u četvrtak Rašid B. ostao neko vrijme sam u kući sa dječakom i da ga je, iz za sada nepoznatih razloga pretukao do te mjere da je imao prelome obje ruke i noge, kao i druge brojne povrede po tijelu, za koje se vjeruje da su nastale ranije - piše Kurir.

Dijete je krvavo i sa podlivima zatekla majka. Iz zasad nepoznatih razloga, dijete je u bolnicu prevezeno tek narednog dana.

Na saslušanju je Rašid B., kako Kurir saznaje, izjavio da nije nikada udario dijete i da mu je kobne večeri samo dao cuclu jer je plakao.

Izjavio je da je da je bebu ljuljao u nosiljci i da nije ni primetio da je krvavo dok majka djeteta nije upalila svjetlo.

- Ja dijete nisam ni pipnuo, nisam ga udario niti gurnuo i ne mogu da objasnim odakle ove povrede djetetu - rekao je navodno na saslušanju u Prvom osnovnom tužilaštvu.

Rekao je i da je majku dječaka upoznao preko Facebooka i da su počeli ubrzo da žive zajedno.

- Beba je, prema njegovim tvrdnjama ostala da živi sa ocem a onda su poslije mjesec dana otišli po njega i doveli ga na Karaburmu - kaže izvor Kurira.

Tokom saslušanja, Rašid B. je navodno tvrdio da toga dana nije bio kod kuće do večeri, jer je radio na građevini kao i da ga je njegova nevjenčana supruga cijeli dan bila sa djetetom.