open-navfaktor-logo
search
Odluke
Imenovan povjerenik za GO SDP-a Mostar
On je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP BiH i statutom organizuje izbore za gradske organe SDP BiH Mostar
30.07.2019. u 15:34
get url
text

Zbog nepostojanja kvoruma na posljednje dvije sjednice GO SDP Mostar i ostavke predsjednika, predsjednik SDP-a BiH je za povjerenika GO SDP Mostar imenovao Zorana Perića, člana Predsjedništva partije.

On je zadužen da u rokovima predviđenim pravilnicima SDP BiH i statutom organizuje izbore za gradske organe SDP BiH Mostar.

-Ne ulazeći u  razloge ostavke, moramo naglasiti da ih smatramo pretencioznim pogotovo što su se desili u zadnjem mjesecu četverogodišnjeg mandata. Činjenica da ne sadrže niti jedan mali elemenat samokritike za pune četiri godine upravljanja organizacijom im ipak daju jednu veliku dozu nevjerodostojnosti. Bez obzira na sve zahvaljujemo se bivšem predsjedniku na doprinosu koji je dao razvoju SDP-a u Mostaru i želimo mu svaku sreću u daljem radu - saopćio je SDP Mostar.

Dodaju da će u narednom periodu jedinstveno i timski djeliti i prava i odgovornosti u branjenju vrijednosti socijaldemokratije i jedinstvenog Mostara.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.