Otišao je jutros na posao veseo kao i uvijek. Mnogo mi je teško. Plašim se da ga je ubila žena sa kojom se sporio oko placa.

Ovako je ispričala supruga Zorana T., investitora koji je jutros pronađen upucan na ulici u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu.

Kako piše "Blic", tijelo nesretnog čoveka pronađeno je oko 8 sati jutros na ulici sa tri vidljive prostrijelne rane. Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt muškarca, a jedan od komšija ispričao je da je čuo tri pucnja.

Zoran T.  je bio investitor i živio je u blizini mjesta gde je ubijen. Njegova supruga ubrzo je došla na  mjesto događaja i u suzama ispričala policajcima da sumnja da je za njegovo ubistvo odgovorna žena sa kojom se sukobio oko imovine. Odmah je stigla i kćerka ubijenog koja je bila u šoku zbog užasnog prizora. Kako javlja reporter "Blica" na lice mjesta došli su i stanari obližnje zgrade koji kažu da je Zoran bio investitor u njihovoj zgradi.

- Bio je fin, uvijek nasmijan, uvijek se lijepo javljao. Nikada nisam čula da je imao problema sa nekim - ispričali su.

Policija je ubzo otišla na adresu žene sa kojom je Zoran bio u sukobu i zatekli je u krevetu. Žena je privedena, i policija trenutno iznosi dokaze iz njene kuće.

Stojanka S. je osumnjičena za ubistvo i sumnja se da je pištolj kojim je ubijen investitor uzela od sina. Navodno Zoran T. i Stojanka S. su nedavno imali ostavinsku raspravu na kojoj je i došlo do sukoba.

Ubijeni je rodom iz Jagodine, a živio je na Voždovcu. U Bulevaru kralja Aleksandra imao je kancelariju u kojoj je radio.

Policija je već pregledala snimke sa nadzornih kamera postavljenih u ulici, pomoću kojih će se videti šta se zaista dogodilo. Osumnjičena Stojanka S. će biti podvrgnuta testu parafinskom rukavicom. Kako nezvanično saznajemo, ona živi u kući sa sinom, koji je advokat i koji je navodno spavao u vrijeme kada se pucnjava dogodila. Osumnjičena je udovica već 20 godina, a i pokojni muž bio je advokat.