open-navfaktor-logo
search
Bivši selektor BiH
Ivica Obrvan ostao bez posla
Rukometni klub PPD Zagreb objavio je danas da Ivica Obrvan, bivši selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine, nije više trener prve ekipe.
04.11.2022. u 12:49
get url
text

Do sporazumnog raskida ugovora s Upravom PPD Zagreba došlo je zbog negativnog bodovnog salda u četiri domaće utakmice u Ligi prvaka u kojima je hrvatski šampion od mogućih osam osvojio svega tri boda, a što odudara od ovogodišnjih ciljeva i ambicija kluba.

- Ivici Obrvanu želimo se zahvaliti na proteklih 18 mjeseci u kojima je s iznimnim profesionalizmom vodio našu prvu ekipu, pritom ostvarujući zacrtane ciljeve. Nažalost, broj osvojenih bodova u četiri domaće utakmice ovogodišnje Lige prvaka nije bio u skladu s klupskim ambicijama, što je u određenoj mjeri poremetilo naše ovosezonske planove te smo u dogovoru s Obrvanom shvatili kako je stiglo vrijeme za reakciju s naše strane. Obrvanu želimo sve najbolje na profesionalnom i privatnom planu te mu se u ime svih naših igrača, osoblja i trenera od srca zahvaljujemo - poručio je direktor PPD Zagreba Vedran Šupuković.

Prvu ekipu PPD Zagreba do daljnjega će, počevši sa susretom hrvatskog prvenstva s KTC Križevcima ove subote, voditi pomoćni treneri Tonči Valčić i Denis Špoljarić.

Obrvan je rukometnu reprezentaciju BiH vodio na EURO-u 2022, a potom je iznenada uoči utakmica predbaraža za Svjetsko prvenstvo 2023. godine protiv Grčke odlučio napustiti kormilo bh. tima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.