open-navfaktor-logo
search
Reakcija na reakciju
Iz SBB-a uzvraćaju: Arnaut je potpisao ugovor, obavezan je platiti 100.000 KM
Gospodin Arnaut će za osam godina poslaničkog mandata ostvariti neto plaću oko 500.000 KM, koju ostvaruje zahvaljujući aktivizmu članova SBB-a, a ne svojom političkom zaslugom jer je osvojio minoran broj glasova
20.01.2020. u 18:23
get url
text

Povodom neistinitih navoda gospodina Damira Arnauta da navodno nije potpisao notarski ugovor sa SBB-om, koji ga obavezuje da vrati kompenzacijski mandat ili izvrši finansijsku naknadu, obavještavamo javnost da je on zaista potpisao taj ugovor, saopćeno je iz SBB-a.

{$galerijaFotografija}

-Obzirom da se radi o pravnom ekspertu, istog upoznajemo da će ovlašteni grafolozi i svjedoci to sa lakoćom potvrditi. Gospodin Arnaut će za osam godina poslaničkog mandata ostvariti neto plaću oko 500.000 KM, koju ostvaruje zahvaljujući aktivizmu članova SBB-a, a ne svojom političkom zaslugom jer je osvojio minoran broj glasova. Još jednom stavljamo na uvid javnosti Arnautov potpis na ugovor, koji je osobno inovirao i, stoga, ne može glumiti da nije zna šta potpisuje i u kakvu obavezu svjesno ulazi- poručeno je iz SBB-a.

VEZANI TEKST- Arnaut odgovorio SBB-u: Nisam potpisao notarski ugovor 19. jula, tada sam bio na moru

 

ugovor sbb arnaut10.jpg
1 od 3
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.