open-navfaktor-logo
search
Modni trendovi
Jedini elegantan komad odjeće koji će vam trebati tokom ove godine
Preplavili su izloge još početkom jeseni prošle godine, da bi se krajem sezone pojavili i na muškim odjeljenjima i tada je već bilo neminovno – kombinezoni, i to u različitim varijantama, nezaobilazan su trend kojima tek dolazi vrijeme
13.01.2020. u 19:02
get url
text

Znate li koji će odjevni komad biti u trendu u nadolazećoj modnoj sezoni tokom 2020. godine!? Nije to ni košulja, ni suknja, ni sako, ni pantalone, pa ni haljina.

Preplavili su izloge još početkom jeseni prošle godine, da bi se krajem sezone pojavili i na muškim odjeljenjima i tada je već bilo neminovno – kombinezoni, i to u različitim varijantama, nezaobilazan su trend kojima tek dolazi vrijeme.

Međutim, varijanta koja se posebno izdvaja je ona u crnoj boji, prvenstveno jer sa njom nema greške, koji god materijal da izaberete.

Doutzen Kroes

Ukoliko želite jedan od onih komada koji u trenu rješavaju vašu nedoumicu - šta odjenuti za svečaniju priliku, dizajneri predlažu model poput ovoga koji je ponijela prelijepa Doutzen Kroes, čuveni holandski supermodel.

U pitanju je kožna varijanta sa metalik detaljima u vidu nitni kružnog oblika, te sa volumiziranim rukavima, model iz kolekcije za proljeće i ljeto 2020. godine koji potpisuje Isabel Marant.

Podignite kosu, zaokružite styling sa parom efektnih naušnica, sandala ili čizama i postanite kraljica večeri u samo jednom potezu.

Evo još nekoliko modela kombinezona koje možete nositi u svim prilikama, tokom dana, na poslu ili uvečer:

{$galerijaFotografija}

 

 

Kombinezon13.01.2020.
1 od 8
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.