open-navfaktor-logo
search
Odmah suspendovan
Kakva glupost Ibiševićevog saigrača: Hoće li zbog ovog videa Angela Merkel reći "NE"
Salomon Kalou, napadač berlinske Herthe, napravio je veliku glupost i doveo u pitanje nastavak sezone u Bundesligi.
04.05.2020. u 18:51
get url
text

Saigrač našeg Vedada Ibiševića objavio je na svom Facebooku video iz svlačionice, koji je pokazao čitav niz kršenja higijanskih pravila.

Svi očekuju da će kancelarka Angela Merkel u srijedu dati odobrenje za nastavak takmičenja u prva dva razreda tamošnjeg fudbala. Međutim, nakon ovoga što je Kalou uradio moguć je veliki preokret.

Kalou je uspostavio fizički kontakt sa svojim saigračima, rukovao se sa jednim klupskim službenikom za kompjuterom i našim Vedom, "upao" je na testiranje kolege (Jordan Torunarigha), koje bi se trebalo provoditi u posebnim higijenskim uvjetima...

- Molim te izbriši to - poručio mu je klupski doktor kada je shvatio da Kalou snima testiranje, na što je bivši igrač Chelseaja odgovorio da se samo šali.

Hertha je nedugo potom objavila da je suspendovala Kaloua, a očekuje ga vjerovatno i novačna kazna. S obzirom da mu se bliži kraj ugovora, neki smatraju da će ubrzo postati bivši igrač kluba. U tome mu neće pomoći ni izvinjenje...

- Žao mi je ako sam ostavio dojam da koronu ne shvaćam ozbiljno. Izvinjavam se zbog toga i suprotno je slučaju, jer sam posebno zabrinut za ljude u Africi, jer medicinska skrb nigdje nije tako dobra kao u Njemačkoj. Nisam baš razmišljao i bio sam sretan zbog naših testova svi su bili negativni, a isto tako želim se ispričati onima koji su u videu pokazani, a nisu znali - poručio je Kalou.

 
 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.