- Sloboda je klub koji ima i tradiciju i kvalitetu. Ove godine su se dodatno posložili, orijentirali na svoje igrače i taj ispravan put potvrđuju i njihovi ovosezonski rezultati. Neugodna su ekipa, igraju tvrd fudbal, zatvoreniju igru orijentiranu na tranziciju, a i nama su nanijeli najteži poraz u dosadašnjem dijelu sezone. Imamo priliku uzvratiti im za taj poraz i novom pobjedom ovjeriti bodove iz posljednjih utakmica - kazao je trener Širokobriježana Toni Karačić na konferenciji za medije uoči sutrašnje utakmice.

Dodao je kako klub s Pecare želi nastaviti s dobrim igrama na valu dobrih rezultata.

- Nadam se kako ćemo biti kvalitetniji u polju, zagospodariti terenom, a posebice biti aktivniji u napadačkom dijelu. Očekujem i bolji i kvalitetniji doprinos napada svoje ekipe od onoga što su prezentirali u Banjoj Luci - dodao je Karačić.

Fudbaler Širokog Bože Vukoja istaknuo je kako u ekipi vlada odlično raspoloženje, a sve uslijed dobrih rezultata u posljednjim utakmicama.

- Igramo dobar fudbal poslije koronavirusa, ekipa se posložila i vjerujemo u svoje mogućnosti. Do kraja jesenjeg dijela prvenstva želimo skupiti što više pobjeda i dodatno se priključiti vrhu. Bolji smo od Slobode i to ćemo potvrditi pobjedom - naglasio je Vukoja.

Za sutrašnju utakmicu sigurno neće konkurisati stoper Jure Obšivač zbog tri žuta kartona te golman Martin Zlomislić koji je tek prebolio koronavirus, a bolju sliku i stanje svoje ekipe trener Toni Karačić imat će nakon današnjeg poslijepodnevnog treninga.

Dvoboj Širokog Brijega i Slobode igra se na stadionu Pecara od 17 sati uz prijenos na programu televizije Arenasport.