open-navfaktor-logo
search
Brazilac u problemu
Klupski saigrač uvjeren: Neymar ima punu podršku od nas, vjerujem da nije kriv
Neymara je za silovanje optužila 26-godišnji brazilska starleta Najila Trindade Mendes de Souza
06.06.2019. u 16:19
get url
text

Brazilski reprezentativac Neymar prije nekoliko dana optužen je za navodno silovanje, a da stvar bude gora velika zvijezda Brazila i PSG povrijedila se u 21. minuti prijateljske utakmice protiv Katara.

Ipak, čini se da Brazilac ima veliku podršku svojih klupskih kolega, a jedan od onih koji je stao u njegovu je i njemački reprezentativac Julian Draxler, s kojim Neymar baš i nije bio u najboljim odnosima u posljednje vrijeme.

- On trenutno prolazi kroz težak periodm, a da stvar bude gora još se i povrijedio. Sigurno je da stvari za koje ga se optužuje neće tek tamo proći pored njega - rekao je Draxler, te dodao:

- Siguran sam da će se na kraju ipak potvrditi da on nije kriv. Apsolutno mu vjerujem u ovom slučaju. On ima punu podršku od nas i mi smo tu za njega. Nadamo se da će u što kraćem vremenskom roku biti potpuno fokusiran isključivo na fudbal.

Podsjećanja radi, Neymara je za silovanje optužila 26-godišnji brazilska starleta Najila Trindade Mendes de Souza, koja tvrdi da ju je Bratilac silovao u luksuzno hotelu Sofitel u Parizu 15. maja ove godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.