open-navfaktor-logo
search
Saopćenje
KO SDA: Konaković ima potvrdu sa suda da je klevetnik
SDA je, nakon njegovog izlaska iz stranke, povećala svoj broj glasova u Kantonu Sarajevo sa 52.000 na 54.000
14.12.2019. u 13:38
get url
text
SDA
SDA

Presuda Općinskog suda Elmedinu Konakoviću za klevetu, u  sporu koji je protiv njega pokrenula predsjednica Općinske izborne komisije, predstavlja još jednu potvrdu njegove klevetničke ličnosti, saopćio je Kantonalni odbor SDA.

-Elmedin Konaković već godinama laže koga stigne. Godinama je lagao ljude u SDA, godinama laže građane, svoje političke partnere, a na kraju je počeo lagati i samoga sebe. Dokaz tome je njegova uvjerenost da lažima i klevetama nanosi štetu SDA. On nije svjestan da, želeći silno da našteti nama, samo nanosi štetu sebi samome. Narod nije naivan i vrlo dobro vidi ko je i šta je Elmedin Konaković – da puno priča, uglavnom laže i ništa ne radi - navodi se u saopćenju.

Svojim sistemskim klevetničkim djelovanjem, kaže se dalje u saopćenju, Konaković u proteklih nekoliko godina nije nanio ni najmanju štetu SDA, već samo korist.

-SDA je, nakon njegovog izlaska iz stranke, povećala svoj broj glasova u Kantonu Sarajevo sa 52.000 na 54.000. Neka mu to, uz jučerašnji dan, bude pouka, ako je u stanju da od vlastitih laži više išta vidi.  Što se tiče njegove opaske o petku 13. i vjeri i običajima Bošnjaka, Konakoviću je bolje da ne pokreće raspravu na tom polju. Kada govorimo o vjeri, tradiciji i običajima Bošnjaka, ostat će u historiji sramote zapisano da je Elmedin Konaković prvi vlastodržac u višestoljetnoj historiji Sarajeva koji je organizirao homoseksualnu Paradu. Njegova Vlada je to istakla kao svoj najveći rezultat,  čime je sve rekla o sebi - navodi se u saopćenju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.