Nesreća u Srbiji

Kod Vranja se prevrnuo autobus s 23 vojnika

Objavljeno: 25.07.2019. u 16:20

Autobus u kome su bili pripadnici 21. bataljona veze Kopnene vojske, a koji su se vraćali s redovnog zadatka prevrnuo se kod Vranja oko 13.30 časova iz do sada nepoznatih razloga, saopćeno je iz Ministarstva odbrane Srbije

FOTO: KURIR

U nesreći koja se dogodila u blizini brda Požar kod Vranja povređena su 23 pripadnika Vojske Srbije, kada se autobus privatnog prevoznika prevrnuo. Svi povređeni su van životne opasnosti, javlja Anadolu Agency (AA).

Autobus u kome su bili pripadnici 21. bataljona veze Kopnene vojske, koji su se vraćali s redovnog zadatka, prevrnuo se oko 13.30 časova iz do sada nepoznatih razloga, saopšteno je iz Ministarstva odbrane Srbije.

Pripadnici Vojske Srbije koji su bili u autobusu prevezeni su u Zdravstveni centar Vranje gde se obavljaju lekarski pregledi i pruža potrebna medicinska pomoć povređenima.

Svi povređeni su van životne opasnosti.

Na lice mesta izašli su nadležni istražni organi, uviđaj je u toku.

Izvor:   Anadolija

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije