open-navfaktor-logo
search
Nedostaje Ozil
Kolašinac s klupe pratio agoniju: Arsenal bez tačnog dodavanja u protivničkom šesnaestercu
Iako su od ukupno 579 dodavanja fudbalera Arsenala njih 520 bila tačna, nijedan pas ka kaznenom prostoru protivnika nije bio precizan
07.11.2019. u 12:30
get url
text

Prvi susret četvrtog kola Evropske lige jučer su odigrali Vitoria Guimaraes i Arsenal, a meč je okončan bez pobjednika (1:1).

Do prvog boda u ovoj sezoni portugalski tim stigao je zahvaljujući golu Brune Duartea, koji je u prvoj minuti sudijske nadoknade pogodio "makazicama".

Fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac utakmicu Topnika je pratio s klupe, a engleski mediji istaknuli su kako su izabranici Unaija Emeryja sinoć imali dosta problema sa pasom u protivnički šesnaesterac.

Iako su od ukupno 579 dodavanja fudbalera Arsenala njih 520 bila tačna, nijedan pas ka kaznenom prostoru protivnika nije bio precizan.

Londonski klub je susret završio s 88,3 posto uspješnih dodavanja. The Sun naglašava kako je u igri Arsenala nedostajalo ideje i kreativnosti pred protivničkim golom, jasno aludirajući na činjenicu da se Mesut Ozil, kojeg krase upravo ove odlike, već neko vrijeme nalazi u nemilosti španskog stručnjaka.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.