Dugo očekivana

Kolegij Skupštine KS: Tematska sjednica posvećena obrazovanju u utorak, 22. oktobra

Objavljeno: 10.10.2019. u 14:29

Članovi Kolegija su se pozitivno izjasnili na molbu predsjednica Udruženja "Dajte nam šansu" Ines Kavalec i Udruženja "Colibri" Aide Hrnjić te  jednoglasno odobrili njihovo obraćanje na ovoj sjednici

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo

Kolegij Skupštine Kantona Sarajevo odlučio je danas da se Tematska sjednica posvećena obrazovanju održi u utorak 22. oktobra ove godine sa početkom u 10 sati.

Članovi Kolegija su se pozitivno izjasnili na molbu predsjednica Udruženja "Dajte nam šansu" Ines Kavalec i Udruženja "Colibri" Aide Hrnjić te  jednoglasno odobrili njihovo obraćanje na ovoj sjednici.

Kolegij je podržao i inicijativu zastupnice Segmedine Srne Bajramović vezanu za organizaciju i održavanje tematske sjednice o oblasti zdravstva.

A također su podsjetili prisutne članove Vlade da očekuju informacije o organizovanju i održavanju tematske sjednice posvećene sportu, što je kao ranije podržanu inicijativu predložila zastupnica Bibija Kerla, saopćeno je iz Press službe Vlade KS.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije