open-navfaktor-logo
search
Kraj kampanje
Kolindin predizborni zanos u Vukovaru: "Sigurna sam da našim poginulima nije žao što su poginuli"
Uprkos svim gafovima, kritikama i podsmijehu koji je izazvala, ostala je pri svojim bizarnim istupima i izjavama do samog kraja izborne kampanje
20.12.2019. u 23:10
get url
text

Predsjednica i HDZ-ova kandidatkinja za novi mandat na čelu Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, održala je završni predizborni skup u Vukovaru.

Uprkos svim gafovima, kritikama i podsmijehu koji je izazvala, ostala je pri svojim bizarnim istupima i izjavama do samog kraja izborne kampanje.

{$galerijaFotografija}

- Draga moja Hrvatsko, drage moje Hrvatice i Hrvati. Vukovare, ljubavi moja - počela je svoj govor u Vukovaru, prenose hrvatski mediji.

- Pozdravljam predsjednika HDZ-a, dragog prijatelja Andreja. Želim pozdraviti svako hrvatsko srce koje kuca za Hrvatsku i za nepokoreni grad, za vukovarski inat - nastavila je dodavši da ona potječe s Grobnika, „gdje je svaka strana sila pala, zato se i zove Grobnik“.

- Sigurna sam da našim poginulima nije žao što su poginuli, jer je Hrvatska tu – izjavila je Grabar-Kitarović večeras na skupu u Vukovaru, a izjava je idmah izazvala lavinu reakcija.

Izbori za predsjednika Hrvatske održavaju se u nedjelju.

Osim Grabar-Kitarović, kao najozbiljniji kandidat za tu poziciju, izdvaja se i bivši premijer Hrvatske Zoran Milanović

Kolinda Grabar Kitarović -Vukovar20.12.2019.
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.