open-navfaktor-logo
search
U Mostaru
Komšić posjetio članove porodice stradale Elmire Sefo: Teško je pronaći riječi utjehe
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić posjetio je danas u bolnici "Safet Mujić" u Mostaru članove porodice Elmire Sefo stradale u sinoćnjem zemljotresu.
23.04.2022. u 12:15
get url
text
get url
text

Komšić je izrazio najdublje saučešće porodici stradale, navodeći kako je u ovim trenucima teško pronaći riječi utjehe zbog gubitka jednog mladog života.

Član Predsjedništva BiH poželio je povrijeđenima brz oporavak, uz želje da smognu snage u bolu zbog gubitka voljene osobe.

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić nakon ove posjete, posjetiće i Stolac koji je jedan najteže pogođenih gradova sinoćnjim zemljotresom.

Snažan zemljotres jačine 5,6 stepeni po Richteru pogodio je kasno u petak Bosnia i Hercegovinu, sa epicentrom 16 kilometara od Stoca. U zemljotresu je preminula Elmira Sefo, koja je u teškom stanju dovezena iz Stoca u mostarsku bolnicu.

Djevojka je smrtno stradala nakon što se stijena obrušila na kuću u Stocu. Roditelji djevojke i sestra lakše su povrijeđeni. U Stoc je povrijeđeno još nekoliko osoba, au gradovima Hercegovine pričinjena je materijalna šteta na mnogim objektima.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.