STIŽU VEČERAS

Liga nacija: Dvojica Zmajeva opravdano kasnila na okupljanje

Objavljeno: 03.09.2018. u 18:57

Robert Prosinečki, selektor bh. tima, danas je na raspolaganju imao 18 fudbalera, koji su radili u dvije grupe, dok je povrijeđeni Bojan Nastić trening pratio s klupe

Bešić je preskočio prvi trening

Fudbalski A reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su prvi trening u sklopu priprema za prve mečeve u Ligi nacija, koje će odigrati 8. i 11. septembra protiv Sjeverne Irske u Belfastu i Austrije na Bilinom polju.

Robert Prosinečki, selektor bh. tima, danas je na raspolaganju imao 18 fudbalera, koji su radili u dvije grupe, dok je povrijeđeni Bojan Nastić trening pratio s klupe. Eldar Ćivić je zbog problema sa povredom radio individualno.

Zmajevi će večeras biti kompletni kada bi se u našoj bazi na Ilidži trebali pojaviti Muhamed Bešić i Sanjin Prcić, koji večeras stižu u Sarajevo.

Naši reprezentativci na prvom treningu imali su zanimljivu posjetu. Nekadašnji reprezentativac Portugala Nuno Gomes iskoristio je boravak u Sarajevu da posjeti bh. reprezentativce. Gomes se pozdravio sa selektorom Prosinečkim i kapitenom bh. tima Edinom Džekom, te je posmatrao trening naše reprezentacije.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije