Slavni Portugalac

Maskirani Cristiano Ronaldo driblao prolaznike u Torinu, a onda je nastala ludnica

Objavljeno: 21.09.2019. u 11:53

Cristiano se na jednom od centralnih trgova u Torinu pojavio maskiran, sa bradom, baš kao i prije nekoliko godina u Madridu

Maskirani Ronaldo žonglirao na ulicama Torina

FOTO: SCREENSHOT

Gdje god na zemaljskoj kugli da se pojavi, Cristiano Ronaldo izazove veliki interes ljubitelja fudbala, ali i njegovih fanova.

Ovoga puta dobitnik pet Zlatnih lopti i osvajač posljednjeg Evropskog prvenstva s reprezentacijom Portugala odlučio se pojaviti na ulicama Torina. Nije se zvijezda Juventusa pojavila tek tako. Cristiano se na jedan od centralnih trgova u Torinu stigao maskiran, sa bradom, baš kao i prije nekoliko godina u Madridu.

Prolaznici su se divili majstorijama "neznanog junaka", snimali ga i fotografisali. Sve to trajalo je dok jedan od okupljenih prolaznika nije shvatio da se iza brade, raščupane kose i sunčanih naočara krije Juventusova "sedmica", a onda je nastala prava ludnica.

U nastavku pogledajte kako je sve to izgledalo:

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije