open-navfaktor-logo
search
Vrijeme
Meteorolozi najavljuju sunčan početak 2020. godine
Prvog dana nove, 2020. godine, u Bosni će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnosti, a u Hercegovini vedro
31.12.2019. u 08:50
get url
text

U Bosni i Hercegovini danas će prijepodne biti vedro uz postepeno naoblačenje tokom dana, a slične vremenske prilike očekuju se i narednih dana.

Vjetar danas slab sjeverni i sjeverozapadni, a dnevna temperatura od minus jedan do pet, na jugu do devet stepeni Celzijusovih.

U Sarajevu sunčano uz postepeno naoblačenje poslijepodne. Dnevna temperatura oko minus jedan stepen.

Prvog dana nove, 2020. godine, u Bosni će biti sunčano uz malu do umjerenu oblačnosti. U Hercegovini vedro. U jutarnjim satima po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake. Vjetar u Bosni slab do umjeren zapadni i sjeverozapadni, a u Hercegovini umjerena bura.

Jutarnja temperatura od minus sedam do minus jedan, na jugu od nula do šest, a dnevna od nula do šest, na jugu do 11. 

U četvrtak pretežno vedro. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake. Jutarnja temperatura od minus sedam do minus jedan, na jugu do četiri, a dnevna od nula do pet, na jugu do 11. 

U petak takođe pretežno sunčano. U jutarnjim satima i dio prijepodneva po kotlinama centralne i istočne Bosne može biti magle i niske naoblake. Jutarnja temperatura od minus šest do minus jedan, na jugu od nula do pet, a dnevna od tri do osam, na jugu do 12.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.