Leukemija

Mihajlović priznao da je teško bolestan: Danima sam plakao, krećem u borbu

Objavljeno: 13.07.2019. u 17:22

Kasno sinoć pojavile su se informacije da Mihajlović ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, a Mihajlović je danas saopćio kako ima leukemiju

FOTO: FACEBOOK

Bivši reprezentativac i selektor Srbije Siniša Mihajlović odlučio je napustiti klupu Bologne i barem za sada okončati trenersku karijeru.

Kasno sinoć pojavile su se informacije da Mihajlović ima ozbiljnijih zdravstvenih problema, a Mihajlović je danas saopćio kako ima leukemiju.

- Zatražio sam da se obratim javnosti i igračima. Želio sam da to saznaju od mene, ali privatnost određeni ljudi nisu ispoštvovali i upropastili su dugogodišnje prijateljstvo - rekao je Mihajlović, a potom je nastavio.

- Nažalost, ili možda čak na sreću, odradio sam testove koji su pokazali određene anomalije, koje nisam imao prije četiri mjeseca. Mislio sam da imam groznicu, ali su testovi pokazali da se radi o leukemiji. Kada sam saznao za to danima sam plakao. Nisu to bile suze iz straha, ali nažalost ne mogu previše čekati i moram se odmah početi boriti. Objasnio sam svima to i uvjeren sam kako ću dobiti ovu bitku - dodao je srbijanski trener.

Zbog zdravstvenih problema Mihajlović je primoran prekinuti trenersku karijeru u kojoj je pored Bologne, vodio Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Cataniju i Torino.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije