Kao i uvijek, dotaknuo se i Bosne i Hercegovine i "zaštite Hrvata u BiH".

- U BiH se očekuje da se ignorira činjenica da postoje Hrvati, Srbi i Bošnjaci pa da Bošnjaci mogu preglasati Hrvate. Za ovo smo se pripremali, potopit ćemo ih intelektualno, mene neće slomiti. Igraju na izdajničku vladu. Ja ne želim biti simpatičan u Briselu, nije me briga, to su tamo totalni bezveznjaci - rekao je Milanović.

- Imamo izdajničku vladu, izdaju Hrvate u BiH, a taj narod tamo traži jako malo, samo osnove, državu gdje se poštuju nacionalna prava. Ovi dani su jako važni, ne odustajem od svog stava, znam da ga većina Hrvata podržava. Ja se borim mirnim sredstvima, to su naša vitalna prava, to je pola miliona Hrvata u BiH. Ja sam, rekao je Udbašenković, Komšićev jaran. Ja sam to bio, ljudima pristupam naivno. Kad sam vidio da je džepar i lopov, doviđenja - dodao je, prenosi Index.

Komentirao je i ulazak Finske u NATO.

- Na summitu NATO-a uložit ću veto, ovisno o tome gdje će biti pozivnica - kazao je Milanović i dodao:

- Kao đavao grešnu dušu progonit ću svakog zastupnika koji bude bio za. Mi imamo jednu stranu koja je izdajnička, ljudi s privatnim motivima plus što me mrze. To će morati objasniti javnosti. To će biti pritisak na Hrvatsku, ovi su kupljeni.