VEZANI TEKST - Hamdija Abdić odgovorio Kolindi: Peti korpus je oslobodio dio Hrvatske, vi biste nas trebali odlikovati!

- Hrvatski borci, vojnici, osloboditelji, ljudi koji su spasili Bosnu i Hercegovinu - kazao je on.

Milanović je zatim podsjetio kako je hrvatski general-bojnik Andrija Matijaš Pauk poginuo ispred Banja Luke.

- Potpuno nepotrebno iz hrvatskog interesa. To je bila američka igra, tamo su naši dečki ginuli radi Amerikanaca jer amerikanci nisu uspjeli slomiti Srbe iz zraka, naime vidite da je to iz zraka nemoguće. Trebao je Hrvat poginuti pa da se Srbi na kraju prepadnu da im ne bi pala Banja Luka pa da sjednu za pregovarački stol - rekao je Milanović.

Zatim je Milanović ponovio da ne bi "djeca i oni koji manje pate bili u zabludi": 

- Blokadu Sarajeva prekinula je Hrvatska vojska. Iz Hrvatske je bila udarna snaga - nastavio je.

VEZANI TEKST - Milanović i kokain: Društvene mreže preplavili snimci predsjednika Hrvatske

Neizostavna tema bio je i Izborni zakon BiH, pa je tako kazao da "Željko Komšić i njegova družina parazitiraju na hrvatskom glasu". Kada bi se riješilo pitanje izmjena Izbornog zakona BiH, Milanović je još dodao:

- Bakir Izetbegović ne bi izgubio, onda je predstavnik Bošnjaka. Izetbegović je pakostan i pokvaren, ali on neće izgubiti. U Hrvatskoj ako ćeš birati Srbina, moraš se deklarirati kao Srbin i gubiš pravo birati HDZ, HNS, Most itd. U BiH nije tako. Kada Finci govore o tim standardima neka pogledaju svoje. Hajde da to primijenimo u BiH - govorio je Milanović za kojeg se sve češće može čuti da je igrač Moskve u ovom dijelu Evrope, ali i sve češće se za njega komentira da uzima neke supstance koje su mu pomutile razum.