open-navfaktor-logo
search
Predsjednik KSBiH
Mirza Teletović održao lekciju kritičarima
Na Facebooku oglasio predsjednik KSBiH i nekadašnji kapiten naše muške reprezentacije Mirza Teletović
18.11.2019. u 12:40
get url
text

S dvije pobjede ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine otvorila je kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Nisu to bilo kakve pobjede, pogotvo jer je u prvom kolu u gostima poražena Rusija, selekcija koju je FIBA postavila za prvog favorita kvalifikacija.

Izabranice Gorana Loje pobjedu u Orenburgu, jednom od ruskih gradova poznatom po jakoj ženskoj košarci, potvrdile su i domaćim trijumfom protiv Švicarske.

I danas se, kao i nakon senzacionalne pobjede u Rusiji, na Facebooku oglasio predsjednik KSBiH i nekadašnji kapiten naše muške reprezentacije Mirza Teletović.

Nakon što je sinoć napisao da je "ponosan", danas je bio nešto opširniji, ali i kritički raspoložen. Ne prema igračicama ili stručnom štabu već prema onima koji otežavaju rad onima koji žele da rade.

- Ako neko ne može ili ne želi pomoći, neka nam ne otežava na našem putu ka visinama... Ove djevojke, ovaj selektor, naša team-managerica, oni su Bosna i Hercegovina, oni su ponos i hvala vam u moje ime i u ime KSBiH, što bodrite ove sjajne djevojke, pred kojima je svijetla budućnost... - napisao je Teletović.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.