Predsjednik KSBiH

Mirza Teletović poslao brutalnu poruku igraču Širokog koji je izabrao Hrvatsku

Objavljeno: 21.07.2019. u 12:24

Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom, kazao je Teletović

Teletović komentarisao odluku Drežnjaka

FOTO: TWITTER

Dario Drežnjak, prvotimac KK Širok i bivši mladi reprezentativac BiH, nije se odazvao na poziv selektora Vedrana Bosnića za turneju u Kinu.

Drežnjak je očito odličio da promijeni dres, jer se odazvao na poziv selektora Hrvatske.

Oglasio se i Miraza Teletović, predsjednik Košarkaškog saveza BiH.

- Samo oni koji iskreno osjećaju Bosnu i Hercegovinu, samo oni koji vjeruju da imamo svijetlu budućnost, a imamo je, samo oni koje ne moramo moliti i nagovarati su dobrodošli u bh. reprezentaciju.

Nismo mi nikoga izgubili, niti ćemo ikada nekoga izgubiti, već smo samo dobili svakom takvom odlukom.

Trebaju nas interesovati momci koji se srcem bore pod zastavom BiH, a svi koji to ne žele, neka im je sa srećom negdje drugo, jer BiH ne zavisi od pojedinca, niti će ikada ikoga moliti! Voli i igraj, izgaraj, jer je BiH iznad svega... - poručio je Teletović, dodavši:

- I da ne zaboravim ono najbitnije! Čestitam našim zlatnim momcima, reprezentativcima BiH u sjedećoj odbojci na novoj medalji! Vi ste ponos naše zemlje!

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije