Liga prvaka

Mostar SG Staklorad u Evropi igra protiv Sportinga, Ekonomca i Doboveca

Objavljeno: 04.07.2019. u 18:40

Ekspediciju Mostaraca pored predsjednika Amela Bajgorića činili su Edin Musić, Alen Đuliman i Alnes Marić, a oni su na izvlačenju upoznali Javiera Saviolu

Predstavnici bh. prvaka u društvu Javiera Saviole

Žrijeb glavne runde UEFA Futsal Lige prvaka održan je danas u sjedištu UEFA-e u Nyonu. Prvak Bosne i Hercegovine, Mostar SG Staklorad smješten je u prvu grupu sa Sportingom (Portugal), Ekonomcem (Srbija), te Dobovecem (Slovenija). Turnir glavne runde će biti održan u oktobru u Sloveniji.

Ekspediciju Mostaraca pored predsjednika Amela Bajgorića činili su Edin Musić, Alen Đuliman i Alnes Marić, a oni su na izvlačenju upoznali legendarnog fudbalera Javiera Saviolu.

- Nadamo se  da ćemo na pravi način ponovo predstavljati Bosnu i Hercegovinu. Ovo je historijski uspjeh za futsal u BiH, a igrati turnir sa ovakvim klubovima je dodatan motiv za naše igrače – kaže Amel Bajgorić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije