MUPKS

Mulabdić i Halilović uručili zahvalnicu za pomoć porodicama ubijenih policajaca

Objavljeno: 21.11.2018. u 16:40

Zahvalnicu je u ime Bosnian American Police Association preuzeo Mirzet Sadiković

FOTO: MUP KS

Vedran Mulabdić, ministar unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo, i Mevludin Halilović, policijski komesar, uručili su danas zahvalnicu predstavniku Bosnian American Police Association za materijalnu pomoć koju su dodijelili porodicama poginulih policijskih službenika Adisa Šehovića i Davora Vujinovića.

Zahvalnicu je u ime Bosnian American Police Association preuzeo Mirzet Sadiković.

FOTO: MUP KS

- U ime MUP-a KS i u svoje osobno ime želim se zahvaliti Bosnian American Police Association na ovom gestu i prikupljenoj materijalnoj pomoći za porodice tragično ubijenih policijskih službenika MUP-a KS. Ubistvo naših kolega je još jedan u nizu pokazatelja da je policijski poziv, uvažavajući svaku drugu struku, veoma specifičan i rizičan te pun najopasnijih izazova s kojima se policajci susreću tokom obavljanja svojih poslova i zadataka. I dalje stojimo čvrsto opredijeljeni da sve porodice naših kolega koji su svoje živote položili obavljajući ovu časnu službu na svaki mogući način pomažemo i tako pokušamo ublažiti njihovu bol. Bosnian American Police Association ima identičnu namjeru, a što je i pokazalo ovim svojim činom - kazao je Mulabdić.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije