open-navfaktor-logo
search
FK Sarajevo
Musemić otkrio čijim angažmanom je posebno nezadovoljan
Strateg Bordo kluba priznao je da mu nije lako odrediti 18 igrača za utakmicu jer na raspolaganju ima 25 fudbalera koji rade jako dobro
14.09.2018. u 10:24
get url
text
Husref Musemić
Husref Musemić

Fudbaleri Sarajeva u devetom kolu BH Telecom Premijer lige na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" ugostit će ekipu Tuzla Cityja.

- Naš bodovni saldo nije srazmjeran igri koju smo prikazali u posljednjih pet utakmica. Tuzla City je ekipa koja kvalitetnije igra vani, puno problema su napravili i Zrinjskom i Širokom. Što se tiče igračkog kadra - nemamo povrijeđenih. Pauzu smo iskoristili da se osvježimo i nešto uradimo, mislim da smo kvaltietno radili. Ulazimo sa željom da pobijedimo i do toga možemo doći samo ako smo dovoljno motivisani i skoncentrisani. Nadam se da ćemo smoći snage i da ćemo jednostavno imati bolju realizaciju nego što smo imali u posljednjim s mečevima - rekao je trener Sarajeva Husref Musemić.

Strateg Bordo kluba priznao je da mu nije lako odrediti 18 igrača za utakmicu jer na raspolaganju ima 25 fudbalera koji rade jako dobro.

- Ekipa što je igrala u Zenici je odigrala kvalitetno, a mislim da neće biti izmjena. Mislim da sam pronašao dobitni tim. U situaciji smo da odavno nismo bili u boljem stanju što se tiče igrača - naglasio je Musemić, te dodao:

- Nisam zadovoljan sa igračima koje uvedem sa klupe, njihovim voljnim momentom. Nije bitno koliko dobiju vremena, nisam bio zadovoljan  njihovim voljnim momentom.

Utakmica između Sarajeva i Tuzla Cityja igra se sutra na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović Hase" sa početkom u 19.30 sati.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.