open-navfaktor-logo
search
Trener Sarajeva
Musemić pronašao način kako da prkosi suspenziji FSBiH
Sarajevo je u danas u Tuzli osim brojnih povrijeđenih igrača bilo i bez šefa stručnog štaba koji zbog tri akumulirana žuta kartona nije mogao sjediti na klupi
21.09.2019. u 19:23
get url
text

Fudbaleri Sarajeva poslije devet odigranih kola ne mogu se pohvaliti naročito kvalitetnim partijama, pogotovo kada je riječ o igri u gostima.

Aktuelni prvak naše zemlje osvojio je svega dva od maksimalnih 12 bodova na gostovanjima, a drugi poraz doživio je danas u gostima kod lidera Premijer lige Tuzla Cityja.

Sarajevo je u ovom susreta osim brojnih povrijeđenih igrača bilo i bez šefa stručnog štaba koji zbog tri akumulirana žuta kartona nije mogao sjediti na klupi.

Ipak, strateg koji je s Bordo klubom u prošloj sezoni osvojio prvu duplu krunu ikada meč je pratio s mjesta namijenjnog kamermanima, a koje je danas bilo upražnjeno.

No, s obzirom da se kontrukcija nalazila unutar stadiona Tušanj, iskusni trener je u nastvaku morao izaći van granica stadiona. Musemić je ipak nakratko uspio pronaći način da prkosi suspenziji N/FSBiH zbo tri jave opomene.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.