open-navfaktor-logo
search
Rekordne brojke
Na pomolu revanš McGregora i Khabiba: "Može, ali pod jednim uvjetom"
Već nakon borbe Conora McGregora i Khabiba Nurmagomedova počelo se pričati o potencijalnom revanšu
11.10.2018. u 09:00
get url
text

Conor McGregor je već izjavio kako želi revanš protiv Khabiba Nurmagomedova, koji zasada po tom pitanju nije ništa izjavio, ali zato je svoje mišljenje iznio njegov timski kolega Luke Rockhold.

Priča o potencijalnom revanšu svakako će neko vrijeme biti vruća tema, ali zbog potencijalne suspenzije Khabiba to će neko vrijeme biti nemoguće. UFC će vjerovatno prvo htjeti svoju najveću zvijezdu McGregora vratiti pobjedama. Što se tiče Khabiba i njegovih ambicija, on nikad nije birao protivnike, no Luke Rockhold, njegov timski kolega, smatra kako će ovog puta ipak iznijeti neke svoje uvjete.

- Ukoliko želite revanš, ukoliko ljudi uistinu žele revanš i ukoliko misle kupiti prijenose za revanš, morati će platiti Khabiba - rekao je Rockhold, a prenosi Fightsite te nadodao:

- Khabibu trenutno u životu ne treba apsolutno ništa. Tako da mislim da će mu trebati dati jako, jako velik ček. Vjerovatno će mu morati dati najveći honorar u historiji MMA sporta. Znam Khabiba, razgovarao sam s njim i ukoliko želite revanš, morat će se tu pojaviti rekordne brojke.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.