open-navfaktor-logo
search
Jednostavno se koristi
Na uređenje doma Georgina i Cristiano potrošili su milione, ali jednoj stvari od 25 KM nisu odoljeli
Iako pomno paze da njihova odjeća, modni detalji, ali i komadi namještaja budu sa potpisom najboljih dizajnerskih kuća, na porodičnoj fotografiji Georgine Rodriguez i Cristiana Ronalda, na kojoj poziraju sa djecom, jedna stvar mnogima je "zapela za oko."
05.10.2020. u 20:20
get url
text

Sa stropa na sve strane vise skupocjeni lusteri, dok su se u neobične dizajnerske stolice postavljene oko trpezarijskog stola udobno smjestili Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo, Cristiano Ronaldo Jr. i maleni Mateo, Martina Alana sjedi u majčinom krilu, dok Mateova sestra blizanka Eva sjedi u hranilici i gleda prema objektivu.

Hrana je postavljena u tanjirima ispred njih i jasno je da je riječ o rijetkim zajedničkim trenucima - porodičnom obroku.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

El mejor regalo que la vida me dio. Feliz semana #family #love @cristiano

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Ali ono što je mnogima zapelo za oko je stolić - hranilica za kojim sjedi malena Eva.

Iako na uređenje svojih domova, koje imaju na nekoliko lokacija, ne štede ni najmanje, bilo je zanimljivo vidjeti kako se u cijeli prostor dobro uklopila hranilica koju imaju mnoge porodice i kod nas s malom djecom.

Riječ je o popularnom modelu švedskog diva IKEA, tačnije njihovom modelu "Antilop", a koji je vrlo tražen, što zbog jednostavnosti korištenja, lako se sklapa, a košta oko 25 KM.

Inače, i Georgina i Cristiano poznati su kao veliki ljubitelji dizajnerskih krpica, putovanja u privatnim avionima, vožnji u skupocjenim automobilima. Tim više neobično je vidjeti tako lako dostupnu i pristupačnu hranilicu u njihovu domu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.