Savladale ga emocije

Najbolji igrač utakmice Željezničar - Čelik zaplakao pred kamerom

Objavljeno: 05.10.2018. u 20:50

Dok je davao izjavu za MojuTV, Stevanovića su savladale emocije, a u jednom trenutku je i zaplakao i nije mogao govoriti.

Siniša Stevanović nije mogao sakriti suze

FOTO: FENA

Fudbaleri Željeznilara večeras su na Grbavici s 3:2 savladali Čelik. Treći pogodak postigao je Sulejman Krpić poslije asistencije Siniše Stevanovića. Desni bek Plavih je na kraju utakmice proglašen za njenog najboljeg igrača.

Dok je davao izjavu za MojuTV, Stevanovića su savladale emocije, a u jednom trenutku je i zaplakao i nije mogao govoriti.

Ipak, ubrzo se smirio i odgovorio na pitanje novinarke.

- Osjećam se umorno. Još jednom da se zahvalim na ovoj nagradi. Želim da se zahvalim cijeloj ekipi jer ona je igrač utakmice a ne ja. Ovo je recept, pri rezultatu 2:1 i sa igračem manje pokazali smo borbenost, nagradio nas je bog i rezultat. Želim da se zahvalim navijačima koji su nas i pri negativnom rezultatu bodrili - rekao je Stevanović.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije