open-navfaktor-logo
search
Odović
Najmlađi igrač daleko najbolji na terenu
Željezničar je na Grbavici remizirao protiv Krupe rezultatom 1:1 u posljednjem meču sedmog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine, prepustivši tako lidersku poziciju vječitom rivalu Sarajevu.
26.08.2018. u 22:17
get url
text

Plavi su dobro počeli meč. Već u sedmoj minuti pogodio je Krpić za 1:0 i tada se činilo da bi Željezničar mogao uvjerljivo slaviti. Ipak, stvari su se u nastavku meča drastično promijenile, a ne bi bilo nezasluženo ni da su gosti odnijeli puni plije, s obzirom na to da su imali itekako zrele prilike, naročito u finišu meča.

- Nakon prvih pola sata smo imali mnogo problema, što nije bilo izraženo u nekim šansama. Dobro smo krenuli u prvih 15-ak minuta drugog poluvremena. U prvoj situaciji kada smo popustili na sredini terena, a znali smo da oni igraju odlično, postigli su gol - mišljenja je strateg Želje Milomir Odović.

- Poslije su nas hvatali na kontre. U međuvremenu i mi smo imali neke šanse. Definitivno u ovom trenutku stvari postaju jasnije. Imali smo problema i u zadnjoj i u veznoj liniji. Drago mi je da je prakitčno najmlađi igrač u našoj ekipi daleko najbolji na terenu - smatra Odović, koji je mislio na Harisa Hajdarevića.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.