Oglasio se MUP RS-a

Najoštrije osuđujemo svaki vid nasilja prema novinarima

Objavljeno: 27.08.2018. u 10:32

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju napada na novinara RTV BN Vladimira Kovačevića (1982) koji se dogodio sinoć, u Banjoj Luci.

FOTO: ILUSTRACIJA

- Dana 26.08.2018. godine, oko 20,45 časova, policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, postupili su po prijavi da su dva maskirana lica, u Banja Luci, u ulici Banović Strahinje, fizički napala V.K. (1982) iz Banja Luke, novinara RTV BN, kom prilikom su mu nanesene tjelesne povrede u predjelu glave.

Povrijeđeno lice je medicinski zbrinuto u Univerzitetsko kliničkom centru Republike Srpske.

Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka su odmah, u prisustvu dežurnog Okružnog javnog tužioca pristupili vršenju uviđaja na licu mjesta koji je okončan u noćnim časovima, te se intenzivno preduzimaju i druge istražne mjere i radnje na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela. Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske najoštrije osuđuje svaki vid nasilničkog ponašanja usmjerenog prema novinarima - navodi se u saopćenju MUP-a RS-a. 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije