open-navfaktor-logo
search
Status quo
Najveći transfer u historiji Željezničara još na čekanju?
Čini se da je transfer u kojem bi grčki prvak Željezničaru na ime obeštećenja za Anela Šabanadžovića trebao isplatiti milion eura za sada u "status quo"
19.11.2018. u 18:32
get url
text

Mnogo se u proteklom periodu pričalo o transferu Anela Šabanadžovića iz Željezničara u AEK. Činilo se kao da je stvar gotova, te da će Plavi ostvariti najveći transfer u historiji kluba.

Predsjednik kluba sa Grbavice Senad Misimimović, lično je putovao na pregovore s aktuelnim prvakom Grćke, međutim konačan dogovor oko prelaska mladog reprezentativac BiH u AEK još nije postignut.

Ova informacije potvrdio je i otac mladog veznjaka i nekadašnji igrač kluba iz Atine Refik Šabanadžović, a prenosi grčka Gazzetta.

- AEK je tražio mog sina. Tim u kojem sam ja igrao je veom jak, igraju u Ligi šampiona i imaju nevjerovatne navijače. Toliko su fanatični da mom sinu već šalju fotografije njega u dresu AEK-a, ali još nije završeno, još je rano - rekao kazao je Šabanadžović.

Čini se da je transfer u kojem bi grčki prvak Željezničaru na ime obeštećenja trebao isplatiti milion eura za sada u "status quo".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.