Sukob u Olovu

Nesvakidašnja scena u obračunu Manijaka i Hordi zla

Objavljeno: 13.05.2019. u 08:39

U trenutku kada su pristalice Plavih natjerale Horde zla u bijeg, jedan navijač Bordo tima je ostao sam među njima

Obračun Manijaka i Hordi zla

FOTO: SCREENSHOT

Najvatreniji navijači Željezničara i Sarajeva sukobili su se u subotu oko 15 sati u Olovu. Okršaj pristalica ljutih gradskih rivala rezultirao je dvosatnim zatvaranjem ulazak u Olovo. Incident je počeo na benzinskoj pumpi na ulasku u grad, a nastavio se na autobuskoj stanici.

Iz MUP-a ZDK u nedjelju, dan nakon nereda, saopćeno je da je u sukobima učestvovalo oko 200 navijača, te da je bilo i materijalne štete, no informacije o uhapšenim i povrijeđenim nisu navedene iako su snimci s mjesta događaja jasno govorili kako je bilo i povrijeđenih, ali i onih sa svezanim rukama.

Nerede je obilježila i jedna ne baš svakidašnja scena kada je riječ o navijačkim obračunima.

U trenutku kada su pristalice Plavih natjerale Horde zla u bijeg, jedan navijač Bordo tima je ostao sam među njima.

- Nemojte ga tući, nemojte ga tući - jasno se čuje na videosnimku koji se pojavio na stranicama koje okupljaje navijače iz cijelg svijeta. Na snimku se i jasno vidi kako fanovi Željezničara navijača Sarajeva vraćaju među njegove.

 

Manijaci pustili Hordasa koji je ostao sam u tuci

Posted by Balkanski navijaci on Sunday, May 12, 2019
Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije