Jasne upute

N/FSBiH objavio važne informacije za sve navijače koji će Zmajeve bodriti u Torinu

Objavljeno: 10.06.2019. u 13:50

Iz N/FSBiH poslali su jasne upute za sve navijače bh. reprezentacije koji će prisustvovati susretu u Torinu

FOTO: BHF/FACEBOOK

Povodom sutrašnje utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Italije i BiH, u skladu sa instrukcijama dobijenim iz FS Italije i italijanske policije, iz N/FSBiH poslali su jasne upute za sve navijače bh. reprezentacije koji će prisustvovati susretu u Torinu.

Navijači naše selekcije trebali bi snazi sljedeće:

- Mjesto okupljanja navijača BiH predviđeno je "Corso Vittorio Emanuelle" (Ugao Corso assino D'Azeglio i Parco del Valentino). Okupljanje je omogućeno na dan utakmice i na tom mjestu bit će moguće parkirati sve autobuse i kombi vozila naših navijača.

- Od 18 sati sa istog mjesta će biti koordiniran polazak na stadion. Grad Torino će u tu svrhu bh. navijačima staviti na raspolaganje besplatno korištenje autobusa.

- Kapije stadiona se otvaraju od 18:45 sati.

- Dozvoljeno je unošenje samo malih kišobrana na stadion.

Također, napominjemo da je upotreba pirotehnike, kao i posjedovanje iste strogo zabranjeno u skladu sa italijanskim zakonodavstvom.

Mapu mjesta okupljanja možete preuzeti OVDJE.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije