navbar

COOLSTYLE

faktor
search
search
search
Gaf slavnog kuhara

Nije lako kad ih imaš petero: Jamie Oliver najstarijoj kćerki drugu godinu zaredom čestitao 18. rođendan

Jamie Oliver (45) svojoj najstarijoj kćerki Poppy na društvenim mrežama čestitao je 18. rođendan kojeg je ona proslavila prije godinu.

Objavljeno: 19.03.2021. u 08:01
get url
text

Slavni kuhar na Instagramu podijelio je selfie s najstarijom od svoje petero djece, no napravio je grešku zbog koje je morao mijenjati natpis uz fotografiju.

- Sretan 18. rođendan Poppy! Jako te volim. Volio bih danas biti s tobom. Želim ti sjajan dan, dušo - napisao je Oliver i dodao emotikon srca.

Osim što je promijenio brojčano stanje godina svoje Poppy, sve drugo je u ispravljenom natpisu ostalo isto.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jamie Oliver (@jamieoliver)

Iako je dosta brzo reagirao i ispravio grešku, na komentare pratitelja nije mogao utjecati, pa se oni najbrži još uvijek ne mogu načuditi da Poppy "ima već 18 godina".

Jamiejeva supruga Jools, čini se, bolje stoji s matematikom, pa je voljenoj Poppy 19. rođendan, iako nešto kasnije od Jamieja, uspjela čestitati od prve.

Jools je objavila fotografiju ručno izrađene krune, ukrašene srcima i cvijećem, s imenom kćerke ispisanom na prednjoj strani.

Bivša 46-godišnja manekenka podijelila je s pratiteljima i Poppynu fotografiju, objasnivši da je prvi put odsutna iz roditeljskog doma za rođendan zbog pohađanja fakulteta.

- Sretan rođendan Pops, moj mali broju 1. Prvi put u 19 godina da te ne uspijevamo probuditi rano i uručiti ti tvoju krunu. Znam, rekla sam da je kruna za 18. bila zadnja, ali nisi izgledala previše sretno pa ću, naravno, nastaviti dalje - poručila je Jools Poppy i dodala smajlić.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jools Oliver (@joolsoliver)

Jamie i Jools roditelji su petero djece, a osim 19-godišnje Poppy, imaju još Daisy (17), Petal (11), Buddyja (10) i Rivera (4).