open-navfaktor-logo
search
Brazilska zvijezda
Nikad objavljeni snimci: Neymar je bio presretan zbog dolaska u Real
Prvi kontakti s tada 13-godišnjim brazilskim čudom od djeteta ostvareni su pred sam kraj prvog mandata tvorca tadašnjih Galacticosa
31.05.2019. u 16:56
get url
text

U dokumentarnom serijalu o brazilskom napadaču Neymaru viđene su dosad neobjavljeni snimci.

Zvijezda Paris Saint-Germaina ima posebnu vezu s Real Madridom iako nikad nije zaigrao u redovima ovog velikana. Brazilac je uvijek bio velika želja Realova predsjednika Florentina Pereza koju nikad nije uspio ostvariti.

Prvi kontakti s tada 13-godišnjim brazilskim čudom od djeteta ostvareni su pred sam kraj prvog mandata tvorca tadašnjih Galacticosa. U sezoni 2005/2006 Neymar je stigao u Madrid s ocem, a nikad objavljene snimke možemo vidjeti u dokumentarnom serijalu čija se druga sezona upravo prikazala.

Neymar Jr. fotografirao se u svlačionici Reala, a posebno je bio oduševljen mjestima na kojima se presvlače njegovi slavni zemljaci Ronaldo, Robinho, Cicinho i Julio Baptista.

Trebao se pridružiti generaciji u kojoj je bio i Dani Carvajal, ali nije došlo do dogovora. Za sve je "kriv" gazda Santosa koji je ocu obećao stan i dugogodišnji ugovor, novi poseban status za njegova sina u klubu. Za tada još uvijek siromašnu porodicu to je bila bolja ponuda od Realove.

Novu bitku, ovaj put mnogo ozbiljniju, Perez je izgubio 2013. godina kada je bivši predsjednik Barcelone Sandro Rosell uspio preoteti Neymara Realu. Već su imali potpisan neobvezujući ugovor, ali priča kaže kako su čelnici Barce s 40 milijuna eura "ispod stola" odveli Neymara na Camp Nou.

Čini se da Perez još nije odustao od svoje ideje, no trenutno mu je glavna opsesija Neymarov saigrač Kylian Mbappe.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.